Share

Home / Invatamant / Ambasadorul României la Uniunea Europeană, discurs la festivitatea UMFST

Ambasadorul României la Uniunea Europeană, discurs la festivitatea UMFST

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu-Mureș organizează vineri, 26 iulie, începând cu ora 17.00, la Stadionul Municipal din Târgu-Mureș, festivitatea de absolvire a promoției 2019.
“Promoția 2019 a UMFST „George Emil Palade” din Târgu-Mureș stă sub semnul generos al internaționalizării academice. La festivitate vor lua cuvântul și se vor adresa absolvenților membrii conducerii Universității, oficialitățile județului Mureș, invitații de onoare și șefii de promoție. Discursul festiv va fi adresat absolvenților de către ambasadorul României la Uniunea Europeană, Excelența Sa, doamna Luminița-Teodora Odobescu”, se precizează pe Blogul UMFST Târgu-Mureş.
Alături de cei 1.908 absolvenți ai UMFST Târgu-Mureş vor fi cadrele didactice care le-au îndrumat pașii în toți anii de studii de licență sau de masterat, dar mai ales familiile și prietenii, care i-au susținut necontenit și necondiționat pe perioada studenției.
“Festivitatea de absolvire se va încheia cu momentul solemn al depunerii Jurământului lui Hipocrate de către absolvenții programelor de studii din domeniul Sănătate, după care toți absolvenții promoției 2019 vor rosti Angajamentul solemn față de profesie și Universitate. Festivitatea de absolvire va fi transmisă live pe paginile oficiale de Facebook și de YouTube ale Universității”, se mai menţionează pe Blogul UMFST Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Jandarmii au constatat nouă fapte contravenționale într-o singură zi

Jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi Târgu-Mureș au constatat, luni, 27 ianuarie, nouă fapte de natură …

Share
Share