Home / Recomandări zi de zi / Reghin: Acţiune contra căpuşelor şi ţânţarilor

Reghin: Acţiune contra căpuşelor şi ţânţarilor

Distribuie

Primăria municipiului Reghin va efectua miercuri, 14 august, începând cu ora 5.00, un tratament contra căpușelor și populației larvare și adulte de țânțari, prin pulverizare aeriană (aviotratament).
“Acțiunea are ca scop reducerea densității insectelor și se desfășoară respectând normele sanitare specifice. Produsele folosite în acţiune au ca substanța activă deltamethrin, sunt avizate de Ministerul Sănătății și nu sunt dăunătoare sănătății oamenilor și animalelor. Pentru eficiența procesului, recomandăm cetăţenilor, asociaţiilor de locatari /proprietari și agenţilor economici de pe raza municipiului să efectueze în aceeași perioada de timp operaţiunile de dezinsecție în gospodăriile proprii, clădiri, subsolul blocurilor, etc. Avertizăm apicultorii să ia măsurile necesare pentru protejarea albinelor. În funcție de condiţiile meteorologice, perioada de execuție a tratamentelor poate fi decalată sau prelungită”, se precizează pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Reghin.

(Redacţia)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu Mureș: Traseele deservite de ”Autobuzele Moșului”

Distribuie Reprezentanții societății Transport Local SA în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu Mureș au decorat …