”Verde la educația pentru circulație” Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 80 Vizualizări

”Verde la educația pentru circulație”

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș împreună cu Lidl continuă contribuția la educația rutieră. Sâmbătă, 28 septembrie, începând cu ora 11.00,  în parcarea magazinului Lidl din Târgu-Mureș, situat pe strada Gheorghe Doja nr. 62 A va avea loc campania națională ”Verde la educație pentru circulație”.

Proiectul își propune să aducă în atenția copiilor și a părinților siguranța rutieră. Campania se adresează în special copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani. Reprezentanții Poliției Română le vor prezenta celor mici regulile de circulație care trebuie respectate în drumul către școală, locul de joacă sau către școală. Pentru a capta atenția copiilor, polițiștii se vor folosi de lecții interactive.

Potrivit unui comunicat de presă aflat pe site-ul Lidl, corporate.lidl.ro, ”Prima parte este dedicată unei sesiuni teoretice, prin care cei mici vor afla ce înseamnă fiecare semn de circulație și vor primi informații esențiale pentru siguranța lor, ca pietoni. A doua parte va cuprinde o sesiune practică, în care copiii vor putea aplica cunoștințele dobândite, printr-un joc interactiv de circulație rutieră. La finalul acesteia, toți copiii participanți vor primi premii”.

Andreea GONDOR

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE