Home / Sanatate / Prof. univ. dr. Tiberiu Băţagă, noul preşedinte al Societăţii Române de Ortopedie şi Traumatologie

Prof. univ. dr. Tiberiu Băţagă, noul preşedinte al Societăţii Române de Ortopedie şi Traumatologie

Prof. univ. dr. Tiberiu Bățagă este noul președinte al Societății Române de Ortopedie și Traumatologie (SOROT) pentru perioada 2019-2021. Desemnarea acestuia a avut loc cu ocazia celui de-al XVIII-lea Congres Național de Ortopedie și Traumatologie, informează Blogul UMFST “George Emil Palade” Târgu-Mureş.

„Prioritatea societăţii noastre este dezvoltarea, creşterea şi găsirea strategiilor corespunzătoare pentru anii următori. Astfel, vom înţelege trendurile şi le vom putea dezvolta pentru a răspunde aşteptărilor dumneavoastră. SOROT este ca o uriaşă maşinărie care funcţionează spasmodic cu energiile membrilor ei. Suntem astfel mulţi şi încercăm fiecare, prin căi diferite, să facem bine societăţii. Fiecare membru doreşte ca societatea sa fie activă şi să se ştie exact ce oferă membrilor săi”, a transmis, pe site-ul SOROT, prof. univ. dr. Tiberiu Bățagă.

Potrivit Blogului UMFST “George Emil Palade” Târgu-Mureş, în mandatul său de președinte prof. univ. dr. Tiberiu Bățagă își propune, printre altele, înfiinţarea unui comitet educaţional şi a unui comitet știinţific SOROT.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

REPORTAJ. Generația de 10 de la Școala Gimnazială ”Dacia” Târgu Mureș

Șapte absolvenți ai claselor a VIII-a din cadrul Școlii Gimnaziale ”Dacia” din Târgu Mureș au …