Home / Recomadări zi de zi / Sute de mureșeni, cu acte de identitate expirate!

Sute de mureșeni, cu acte de identitate expirate!

Potrivit unui comunicat remis de Primăria Municipiul Târgu-Mureș, ”în evidențele Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Târgu-Mureș, figurează 617 persoane care au în posesie acte de identitate cu termen de valabilitate expirat în trimestrul III 2019, și un numră de 167 de minori, care au împlinit vârsta de 14 ani în aceeași perioadă și nu au solicitat emiterea actului de identitate”.
Cetățenilor li se recomandă să verifice data la care expiră actul de identitate, de asemenea, obligația de a solicita eliberarea unei noi cărți de identitate revine cetățeanului cu minim 15 zile și maxim 180 de zile înainte de expirarea termenului de valabilitate și în termen de 15 zile de la producerea unor modificări în statutul civil sau ca urmare a schimării domiciliului.
Pentru informații suplimentare se poate apela numărul de telefon 0265-250.391, direct la sediul serviciului situat în Târgu-Mureș, strada Călărașilor nr. 26-28, de luni până vineri, între orele 8.30 – 16.30, sau accesând pagina de internet a instituției www.tirgumures.ro.

Andreea GONDOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Tinerii voluntari din Ibănești, implicare pentru un mediu curat

Printre comunele care au acționat exemplar în ce privește măsurile de stopare a răspândirii pandemiei …