Home / Slider / Mureș: Peste 700 de acte de identitate eliberate sâmbătă și duminică!

Mureș: Peste 700 de acte de identitate eliberate sâmbătă și duminică!

Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor (DJEP) Mureş a anunţat, luni, că sâmbătă şi duminică a eliberat 717 acte de identitate, dintre care 676 cărţi de identitate.
Sâmbătă, au fost eliberate 225 acte de identitate, dintre care 216 cărţi de identitate şi nouă cărţi de identitate provizorii, iar duminică 492 acte de identitate, din care 460 cărţi de identitate şi 32 cărţi de identitate provizorii, a declarat directorul executiv al DJEP Mureş, Codruţa Sava.
”Aceste acte au fost eliberate în cele două zile, însă cererile nu au fost depuse toate sâmbătă şi duminică, ci în ultimele zile sau chiar cu o săptămână înainte. Spre exemplu, la Târgu-Mureş am înregistrat, duminică, 80 de cereri”, a precizat Sava.
Potrivit conducerii DJEP Mureş, numărul de acte de identitate eliberate sâmbătă şi duminică nu este unul exagerat de mare, având în vedere că la alegerile locale din 2016 au fost eliberate cu o zi înainte de scrutin şi în ziua desfăşurării acestuia câte 1.000.
La centrul din Târgu-Mureş sunt eliberate, în zile normale de muncă, între 150 – 200 de acte de identitate.
La nivelul judeţului Mureş, la începutul lunii noiembrie, existau în evidenţe 17.548 persoane cu acte de identitate expirate. Dintre acestea, 3.490 de acte de identitate au expirat în acest an.

(www.agerpres.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Simulare online a examenului de admitere la UMFST

După succesul primei simulări online a examenului de admitere la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe …