Topul Firmelor Mureșene. Duna Rex, importator de mochetă, tapet și jaluzele Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 423 Vizualizări

Topul Firmelor Mureșene. Duna Rex, importator de mochetă, tapet și jaluzele

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți din județul Mureș, incluse în cea de-a 26-a ediție a Catalogului Topul Firmelor Mureșene, publicație editată și prezentată în anul 2019 de Camera de Comerț și Industria a Județului Mureș, cu ocazia tradiționalului eveniment de business intitulat ”Gala Topul Firmelor Mureșene”.

La categoria ”Intreprinderi mici”, secțiunea ”4753 – Comerț cu amănuntul al covoarelor, carpetelor, tapetelor și a altor acoperitoare de podea” locul 1 a fost atribuit societății Duna Rex SRL Târgu-Mureș.

Afaceri de 1,2 milioane lei în 2018

Potrivit portalului www.listafirme.ro, societatea s-a înființat în luna august 2001, are ca obiect de activitate ”comerț cu amănuntul al covoarelor, carpetelor, tapetelor și a altor acoperitoare de podea, în magazine specializate” și este deținută de Iuliu Traian Cociș, care are și calitatea de administrator.

Firma a avut o cifră de afaceri de 1,9 milioane lei în 2017 și de 1,2 milioane lei în 2018, profit net de 87.081 lei în 2017 și de 4.143 lei în 2018 și un număr mediu de 11 angajați, atât în 2017, cât și în 2018.

Oferta de produse

Conform paginii web a societății, www.da-da.ro, SC Duna Rex SRL este importator și distribuitor de mochetă, pvc, linoleum, tarkett, tapet, jaluzele, rulouri, preșuri și ștergătoare și oferă ”servicii de montaj pentru o gamă variată de materiale pentru decorațiuni interioare menite a oferi căminului dumneavoastră căldura și confortul de care aveți nevoie”.

Compania are sediul în Târgu-Mureș, strada Gheorghe Doja nr. 15, și comercializează mochetă Balta (Belgia), Halbmond (Germania), Lano (Belgia), ITC (Belgia), Orotex (Belgia) și Beaulieu (Belgia), iar brandurile de tapet disponibile sunt următoarele: Muraspec (Anglia), Emiliana Parati (Italia), AS Creation (Germania) și Grandeco (Belgia).

În ceea ce privește preșurile, acestea provin din Austria (Kleen-Tex) și Olanda (Rinos), iar linoleul este importat din Franța (Tarkettt, Gerflor), Belgia (IVC) și Anglia (Altro).

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE