Home / Primaria Targu Mures / Târgu-Mureș: Prenumele cele mai des atribuite copiilor născuți în 2019

Târgu-Mureș: Prenumele cele mai des atribuite copiilor născuți în 2019

La Serviciul stare civilă al Municipiului Târgu-Mureș au fost înregistrate, în anul 2019, 4.400 de acte de naștere. Dintre acestea, 3.524 reprezintă acte înregistrate pentru copiii născuți în anul 2019, 820 sunt transcrieri ale actelor de naștere întocmite în străinătate, iar 56 sunt acte de naștere întocmite pentru copiii născuți anterior anului 2019.

”S-au înregistrat 1.827 de băieți, 1.697 de fete, 12 adopții și 652 de acte de naștere întocmite ca urmare a dobândirii/redobândirii cetățeniei române. Cele mai utilizate prenume au fost Maria, Andrei, Alexandru, David, Matei, Sofia, Dávid, Anna, Bence, Kristóf”, a precizat Claudia Trif, director executiv al Serviciului stare civilă al Municipiului Târgu-Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Studenții UMFST prezenți la Council Meeting-ul online ESTIEM

Studenții de la Inginerie Economică Industrială au reprezentat Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie …