Home / Administratie / Maria Precup, martoră la un accident rutier. Unul dintre colegii săi l-a salvat pe şofer

Maria Precup, martoră la un accident rutier. Unul dintre colegii săi l-a salvat pe şofer

Distribuie

Primarul municipiului Reghin, Maria Precup a postat astăzi, pe propria pagină de Facebook, un mesaj despre o experienţă pe care nu şi-o doreşte nimeni, lăudând, de asemenea, intervenţia colegilor săi la un accident rutier care a avut loc pe drumul spre Alba Iulia. Alin, şoferul Primăriei Reghin, l-a extras pe şoferul accidentat din maşină şi a efectuat manevre de resuscitare. 

„Azi am mai primit o lecție de la viață. Ziua de astăzi trebuia să fie despre veștile pe care le aducem de la ADR Centru, Alba Iulia, după semnarea contractului… Pe drum însă, am scăpat ca prin urechile acului de o coliziune în trafic – unui șofer făcându-i-se rău la volan și intrând pe contrasens și în final intrând în mașina din fața noastră. Nici acum nu îmi vine să cred ce prezență de spirit am avut cu toții, în special Alin – șoferul nostru. În timp ce noi sunam la 112, el a reușit să îl scoată pe conducătorul auto, care se afla deja în stop cardio respirator, din mașină și să efectueze manevre de resuscitare. Datorită lui, omul acela trăiește. Nu toți eroii poartă pelerine! Parcă așa se spune. Lecția ce mi-a fost reamintită astăzi e că dincolo de nebunia asta media și de “bula online-ului” în care mulți vor să ne vadă rămași încremeniți, suntem oameni. Și suntem aici unul pentru celălalt, la nevoie. Rămân profund impresionată de atitudinea colegilor mei”, a povestit Maria Precup.

Potrivit ziarului Unirea, www.ziarulunirea.ro, accidentul rutier a avut loc azi, în jurul orei 10.30, în municipiul Alba Iulia, pe DN1, în apropiere de reprezentanța Skoda. „În urma accidentului a rezultat o victimă aflată în stop cardio-respirator și se efectuează menevre de resuscitare, au declarat reprezentanții ISU Alba”, citaţi de colegii noştri din judeţul vecin.

Sursa foto: Facebook Maria Precup, primită de la un martor al accidentului


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Școala Gimnazială “Bernády György” din Târgu Mureș, reabilitată aproape integral

Distribuie Școala gimnazială “Bernády György” din Municipiul Târgu Mureș se află în faza finală a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.