Mureș: Bărbat reținut pentru înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1831 Vizualizări

Mureș: Bărbat reținut pentru înșelăciune prin metoda ”Accidentul”

Poliţişti ai Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târnăveni, au efectuat joi, 20 februarie, două percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Mureş şi Sibiu, la locuinţele unui bărbat, bănuit de comiterea infracţiunii de înşelăciune prin metoda ,,Accidentul”.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, din cercetări a reieşit că la data de 31 ianuarie 2020, bărbatul, în vârstă de 31 de ani, din judeţul Sibiu, ar fi contactat telefonic o femeie în vârstă de 73 de ani, din municipiul Târnăveni, pe care ar fi indus-o în eroare, prin folosirea de nume şi calităţi mincinoase.

”Acesta i-ar fi solicitat o sumă importantă de bani, invocând că nepotul femeii ar fi suferit un accident, iar banii ar fi necesari pentru o intervenţie chirurgicală. Persoana vătămată a dat curs solicitării şi i-ar fi înmânat bărbatului suma în cauză, într-o locaţie de pe raza municipiului. În urma descinderilor, poliţiştii au identificat mai multe telefoane mobile, cartele de telefonie mobilă şi înscrisuri, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În baza probatoriului administrat, la data de 20 februarie, faţă de bărbat, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, sub coordonarea unităţii de Parchet competente, în vederea probării întregii activităţi infracţionale”, se menționează în comunicat.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureş, poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, precum şi al jandarmilor din cadrul  Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mureş şi Grupării de Jandarmi Mobile ,,Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE