Home / Sighișoara / Întâlnirea anuală a Ligii Pensionarilor Sighișoara

Întâlnirea anuală a Ligii Pensionarilor Sighișoara

Sala Sander a găzduit, în urmă cu câteva zile, întâlnirea anuală a Ligii Pensionarilor Sighișoara, având tema “Seniorii întreabă, primarul răspunde”.

”În cadrul acestei întâlniri s-au discutat și s-au propus soluții pentru problemele cu care se confruntă seniorii sighișoreni. Din anul 2004, Liga Pensionarilor Sighișoara menține o legătură strânsă cu administrația locală, oferind sprijin în activitățile edilitare, culturale și educative organizate în municipiul Sighișoara. Amintim printre acestea proiectul ”Cufărul cuvintelor de suflet” inițiat în anul 2014, expoziția de fotografie “Retrospectiva vieții sighișorene înainte de anii ‘90” din cadrul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice și implicarea în toate activitățile de ecologizare intreprinse de administrația locală. Cunoașterea și dialogul social sunt elemente importante, în contextul în care acești seniori au contribuit de-a lungul anilor la dezvoltarea municipiului Sighișoara”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Sighișoara.

(Redacția) 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dispozitiv non-medical pentru nevoia urgentă de oxigen în caz de infecție cu coronavirus, dezvoltat de voluntari

Un grup de voluntari din judeţul Mureş, de la Asociaţia UnDaVerde şi Clinica Holomed din …