Târgu-Mureș: Sancțiuni aspre pentru proprietarii de cai și căruțe care circulă pe domeniul public! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1016 Vizualizări

Târgu-Mureș: Sancțiuni aspre pentru proprietarii de cai și căruțe care circulă pe domeniul public!

Sediul Primăriei municipiului Târgu-Mureș a găzduit marți, 3 martie, o întâlnire între reprezentanții autorităților locale și reprezentanți ai proprietarilor de atelaje din cartierul Valea Rece.

„În cursul zilei de marți am avut o întâlnire cu o parte dintre proprietarii de animale de tracțiune, domiciliați în Valea Rece și pe strada Dealului, cărora li s-a adus la cunoștință că dacă vor mai circula pe domeniul public cu astfel de vehicule vor avea surpriza ca acestea să fie imobilizate, iar animalul să fie dus într-un loc special amenajat. Totodată, vă informăm că Poliția locală a dat peste 100 de amenzi în două luni, fiind identificați proprietarii ce folosesc atelaje și transportă de la deșeuri și tot felul de obiecte la pet-uri și fier”, a declarat Claudiu Maior, consilier al primarului.

În cazul în care observă în trafic pe drumurile publice sau prin cartiere vehicule cu tracțiune animală, târgumureșenii sunt rugați de conducerea Primăriei municipiului Târgu-Mureș să sesizeze de urgență Dispeceratul de urgență 112 sau Poliția Locală la numărul de telefon 0265-250.760.

”În zilele viitoare vor fi invitați la discuții și proprietarii de animale de tracțiune ce domiciliază în cartierul Mureșeni și din zona cartierului Unirii”, se precizează într-un comunicat de presă remis de Serviciul de Relații Interne și Internaționale din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureș.

(Redacția)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE