Home / Administratie / Primarul Mariana Vlad, aproape de nevoile comunității din Băla

Primarul Mariana Vlad, aproape de nevoile comunității din Băla

Printre cei  aflați la datorie pe baricadele luptei împotriva răspândirii noului coronavirus COVID-19 se află și primarul comunei Băla, Marian Vlad. Zilnic, ea coordonează echipele primăriei Băla în acțiunea lor de ajutorare a celor care au nevoie de sprijin în ce privește cumpărăturile, achiziția de medicamente și plata facturilor .

„Dragii mei consăteni din Băla și Ercea . Vă mulțumesc pentru ca sunteți responsabili și receptivi la mesajele transmise de noi, de câteva zile. Am distribuit pliante cu numerele de telefon pentru a ține mai ușor legătură unii cu alții. Încercăm,  și cred că am reușit să acoperim toată comuna Băla, fiecare gospodărie din satele Băla și Ercea. La fiecare persoană  asiguram ceea ce are nevoie pentru traiul zilnic, cumpărături de la magazin (contra cost pe baza bonului), plăți de facturi , medicamente, și alte probleme ce au fost solicitate. Împreună cu colegii din Primăria Băla, Poliția, medicul de familie și asistenta comunitară ne asigurăm că toți locuitorii comunei Băla sunt în siguranță”, a precizat primarul Mariana Vlad pe pagina de Facebook a Primăriei Băla.

Nicio persoană izolată la domiciliu în comuna BălaPrimarul comunei Băla adresează și o rugăminte locuitorilor comunei, să apeleze la autoritățile locale când au nevoie de o problemă, dar mai ales să respecte indicațiile acestora, în condițiile în care la nivelul comunei Băla nu există nicio persoană izolată la domiciliu.

„Am facilitat comunicarea între o parte dintre consătenii noștri plecați în străinătate și rudele lor rămase acasă. Cei care doresc  să ia legătura cu familia rămasă acasă mă pot contacta în privat pe Facebook sau Wats-up. Ce este extrem de important:Dacă vom respecta regulile, lumea nu va ieși din gospodărie, dacă ne vom sprijinii și ajuta unii pe alții în micuța noastră comunitate, vom trece cu bine peste această perioadă nefastă!
Datorită protecției de la bunul Dumnezeu,  în Comuna Băla nu avem încă nici o persoană izolată la domiciliu.  Sănătate multă tuturor. Vă îmbrățișez cu sufletul. Doamne Ajută-ne și păzește-ne de rău!”, și-a încheiat  mesajul  primarul  Mariana Vlad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Tânăr de 21 de ani, băut și fără permis de conducere, surprins la volanul unei mașini cu număr fals de înmatriculare, în vreme ce ar fi trebuit să fie în izolare la domiciliu!

În seara zilei de 25 mai 2020, în jurul orei 21:20, un echipaj din cadrul …