Home / Recomadări zi de zi / Proiect pentru o capelă mortuară în Poienița (Livezeni)

Proiect pentru o capelă mortuară în Poienița (Livezeni)

Primăria comunei Livezeni a demarat o licitație estimată la valoarea de 199.086 lei, fără TVA, pentru achiziția de servicii de proiectare tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții ”Construire capelă mortuară în satul Poienița”, informează www.licitatia.ro.

Potrivit sursei citate, data limită pentru depunerea ofertelor este 15 aprilie 2020, investiția este finanțată din bugetul local al comunei Livezeni, iar scopul proiectului este ”asigurarea unei clădiri – capelă mortuară în localitatea Poienița, în condițiile în care, la acest moment, localitatea nu dispune de o capelă mortuară, iar locuitorii nu pot respecta prevederile legale.” Astfel, organizatorii licitației consideră că ”se impune realizarea obiectivului pentru asigurarea egalității de șanse pentru toți locuitorii comunei.”

Despre licitatia.roPagina web www.licitatia.ro furnizează servicii de monitorizare a licitațiilor publice din România și UE pentru o gamă variată de domenii, precum și rapoarte detaliate care conțin texte și grafice, prin intermediul unei aplicații unice în țară, despre câștigătorii și organizatorii licitațiilor publice din România.

Totodată, www.licitatia.ro este lider în monitorizarea licitațiilor publice din România, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul achizițiilor publice, iar lista serviciilor furnizate este întregită cu înregistrarea societăților în SEAP/SICAP, recuperarea sau reînnoirea certificatelor digitale și consultanță în domeniul achizițiilor publice.

Informații suplimentare despre serviciile furnizate de pagina web www.licitatia.ro pot fi obținute la numărul de telefon 0757-113.318.

Alex TOTH

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

1 iunie, a doua etapă de relaxare a măsurilor impuse de autorităţi

Începând cu data de 1 iunie 2020 întrăm în cea de a doua  etapă a …