Un bărbat din Sâncraiu de Mureș și-a denunțat fiul la Poliție pentru că i-a furat mașina! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2514 Vizualizări

Un bărbat din Sâncraiu de Mureș și-a denunțat fiul la Poliție pentru că i-a furat mașina!

La data de 11 mai, în urma investigaţiilor efectuate de poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Band şi a Poliţiei municipiului Sighişoara, a fost identificat un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Sâncraiu de Mureș, care ar fi sustras un autoturism, proprietatea tatălui său.

”În fapt, în aceeaşi zi, poliţiştii au fost sesizaţi de către persoana vătămată despre faptul că autovehiculul său, ar fi fost luat din curtea locuinţei, de către fiul său, cu scopul de a se plimba și nu a mai revenit la domiciliu. În urma investigațiilor efectuate, poliţişti de ordine publică, din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara, au identificat, în trafic, pe strada Mihai Eminescu, din Sighişoara, autoturismul care ar fi fost sustras. Din activităţile operative desfăşurate de către poliţişti, a reieşit că la volanul autoturismului oprit era un tânăr, de 28 de ani, identificat ulterior ca fiind fiul persoanei vătămate. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 16.000 de euro, acesta fiind recuperat şi predat persoanei vătămate”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, prin intermediul unui comunicat de presă.

Potrivit aceleiași surse, ”cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în scop de folosință, sub coordonarea unităţii de pachet competente.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE