Pensii mărite pentru 12.000 de mureșeni, din luna iunie Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2071 Vizualizări

Pensii mărite pentru 12.000 de mureșeni, din luna iunie

Potrivit Directorului executiv al Casei Județene de Pensii Mureș, Eugenia Neagoe, procesul de recalculare a dosarelor de pensionare ce fac obiectul dispozițiilor Deciziei 702/2019 a CCR se află într-un stadiu avansat și va fi finalizat până la data de 1 iunie 2020.

Conform deciziei amintite, persoanele care au  îndeplinit condițiile de trecere de limită de vârstă ulterior datei de 1 ianuarie 2011, au dreptul să beneficieze de indicele de corecție în vigoare la data la care aceste persoane au întrunit prevederile de trecere la pensia de limită de vârstă.

Eugenia Neagoe spune că circa 10.000 de dosare, dintr-un total de 12.000 ale persoanelor care vor beneficia de revizuirea drepturilor de pensie privind  limita de vârstă, sunt finalizate.

Practic, drepturile de pensie revizuite au intrat în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial a Deciziei 702/2019, în 10 februarie 2020 și se vor acordă începând cu data menționată.

Expedierea deciziilor și comunicările de plată către titulari se desfășoară în paralel cu finalizarea emiterii deciziilor de revizuire.

I.S.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE