Home / Administratie / Pășunile Reghinului scoase la închiriat

Pășunile Reghinului scoase la închiriat

Municipiul Reghin anunță închirierea prin atribuire directă pe o perioadă de 7 ani a suprafeței totale de 117,19, păşuni proprietate privată a Municipiului Reghin, (în condițiile Legii nr. 44/2018 modificate și completate de OUG 34/2013 privind organizarea, administrarea şi exploatarea pajiştilor permanente  şi pentru modificarea şi completarea Legii fondului funciar nr. 18/1991) . Potrivit  comunicatului  emis de Primăria Reghin,  cererile privind atribuirea directă se pot depune la sediul Municipiului Reghin, Centrul de Informare a Cetățeanului, P-ța Petru Maior, nr. 41,  până la data de 02.06.2020 ora 16.00. Data desfășurării procedurii de atribuire directă va avea loc în sala de ședințe a Municipiului Reghin în data de 04.06.2020, ora 10.00.

Total suprafeței ce urmează a fi atribuită direct este de 117,17 hectare, respectiv 57,24 ha (Beng) și 59,95 ha (Pădurea Aspră).

„În vederea închirierii prin atribuire directă, pot participa crescători de animale persoane fizice ori juridice cu sediul ori domiciliul pe raza UAT Reghin având animalele înscrise  în Registrul Naţional al Exploataţiilor și Registrul Agricol.  Condițiile de înscriere sunt cele prevăzute în Caietul de sarcini și anexele la HCL nr. 28 din 14.02.2020. Solicitanții pot obține un exemplar din documentația de atribuire directă și informațiile necesare  de la Serviciul Administrație Publică Locală, Registru Agricol, Cadastru,  camera nr. 22”, se arată în comunicatul Primăriei Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Lupta pentru întabulări și modernizare la Sighișoara, Cu primarul Iulian Sîrbu

De foarte mulți ani Municipiul Sighișoara se confruntă cu o situație care nu permite administrației …