Weekend thailandez la Uzina Foto Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 456 Vizualizări

Weekend thailandez la Uzina Foto

În acest weekend, Chef Cătălin Popescu, așteaptă târgumureșenii la Uzina Foto din cartierul Unirii, pentru a se delecta cu cele mai populare preparate thailandeze. Evenimentul ,,Thai Weekend la Uzina Foto” este organizat de Epic Food și se va desfășura, vineri între orele 17:00 – 22:00, iar sâmbătă și duminică între orele 14:00 – 22:00.

Chef Cătălin Popescu are o experiență vastă în lumea bucătăriei fine dining și Michelin, lucrând la numeroase restaurante de renume din Marea Britanie.

Între 31 iulie și 2 august, chef Cătălin Popescu va încânta participanții cu diferite sortimente ale bucătăriei thailandeze, o gastronomie inovatoare, cu gusturi contrastante, arome intense și o abundență de culori, mâncarea fiind preparată în așa fel încât să stimuleze toate simțurile.

Epic Food îi invită pe cei care doresc să își încânte papilele gustative, să își rezerve locurile completând formularul: https://forms.gle/3iwqDHgaND1ZrzaJA

Mai multe informații găsiți în evenimentul de pe Facebook: Thai Weekend la Uzina Foto (https://www.facebook.com/events/929518650846048/)

Andreea ȚIȚIU

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE