“Măsuri integrate pentru combaterea sărăciei și a marginalizării în Livezeni” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 167 Vizualizări

“Măsuri integrate pentru combaterea sărăciei și a marginalizării în Livezeni”

Asociația pentru Inovare Socială te invită joi, 24.09.2020, la Hotel Concordia, Târgu Mureș la masa rotundă organizată în cadrul proiectului “Măsuri integrate pentru combaterea sărăciei și a marginalizării în Livezeni”!

Printre temele pe care dorim să le abordăm în cadrul mesei rotunde se numără identificarea de soluții la nevoile cu care se confruntă comunitățile din Județul Mureș și identificarea de proiecte și programe comune între membrii Rețelei Vector Mureș pentru derularea acestor inițiative, prezentarea de potențiale surse de finanțare care să susțină inițiativele propuse și să contribuie la creșterea implicării cetățenilor în comunitate.

Astfel, în cadrul evenimentului vom putea răspunde punctual la o serie de cerințe sau întrebări și vă putem sprijini în vederea pregătirii pentru accesarea de fonduri care să vă susțină activitatea.

Rețeaua Vector Mureș a fost înființată în 2017, din  aceasta făcând parte, până în acest moment, DGASPC Târgu Mureș, Crucea Roșie Târgu Mureș, Asociația Garaboncias, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Centrul Transilvaniei, Gimnaziul de Stat „George Coșbuc”, Biblioteca Județeană Mureș.

În anul 2020 ne propunem să inițiăm alături de membrii actuali ai Rețelei Vector Mureș, dar și de viitorii membrii, care vor dori să adere în urma acestui eveniment, o serie de noi proiecte care să contribuie la dezvoltarea comunității, consolidarea societății civile și cetățeniei active în județ, implicarea activă a organizațiilor în protejarea drepturilor omului și tratamentului egal, creșterea capacității grupurilor vulnerabile și asigurarea sustenabilității demersurilor actuale.

Având în vedere că dorim să venim cu propuneri concrete de surse de finanțare în întâmpinarea nevoilor specifice sau a inițiativelor și proiectelor dvs., și nu numai, vă invităm să completați formularul de participare AICI

Pentru mai multe detalii accesează site-ul: www.vector-mures.ro

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE