Târgu Mureș: Șofer sub influența substanțelor psihoactive, oprit de polițiști! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 292 Vizualizări

Târgu Mureș: Șofer sub influența substanțelor psihoactive, oprit de polițiști!

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a transmis marți, 22 septembrie, prin intermediul unui buletin de presă, faptul că la data de 21 septembrie, în jurul orei 21.15, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au oprit în trafic, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Târgu Mureș, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani din Târgu Mureș.

,,Întrucât conducătorul auto a manifestat un comportament suspect, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul indicând faptul că acesta ar fi fost sub influența unor substanțe psihoactive. În baza celor constatate, bărbatul a fost condus la unitatea medicală, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a substanțelor consumate. Totodată, urmare a verificărilor efectuate de poliţişti, aceştia au identificat în interiorul autoturismului materie vegetală de culoare verde-olive”, a transmis Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE