Experiența antreprenorilor din Livezeni împărtășită viitorilor antreprenori din Cristian (Brașov) Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 388 Vizualizări

Experiența antreprenorilor din Livezeni împărtășită viitorilor antreprenori din Cristian (Brașov)

Ziua de 27 august 2020 a înregistrat în cronologia proiectului „Măsuri integrate pentru combaterea sărăciei și a marginalizării în Livezeni, județul Mureș” una din cele mai frumoase și educative activități organizatorice, un schimb de experiență între antreprenorii din Livezeni și viitorii antreprenori din comuna Cristian.

Evenimentul a reprezentat o oportunitate pentru toți participanții de a învăța lucruri noi în domeniul antreprenorial și în dezvoltarea de proiecte. Au avut loc discuții despre  cum se poate începe și dezvolta un proiect, despre importanța încrederii în sine, stimularea spiritului inovator, dezvoltarea spirituală și antreprenorială, creșterea oportunităților de dezvoltare profesională, îmbunătățirea de competențe în vederea inserției profesionale și a creării de noi întreprinderi (inclusiv întreprinderi sociale), o mai bună înțelegere față de ceea ce înseamnă fonduri europene, creșterea capacității întreprinderilor private de a asimila fonduri europene și de a implementa proiecte sustenabile, stimularea investițiilor pentru crearea de locuri de muncă, creșterea motivației și a satisfacției, dezvoltarea comunității.

După consfătuiri, echipa de la Cristian a avut ocazia de a vedea concret cum s-au materializat o serie de idei de afaceri, prin vizita la șapte firme deschise în cadrul proiectului de la Livezeni, în domenii precum: comerț, tehnică medicală, curățenie, auto, organizare evenimente, croitorie etc. Astfel, au fost vizitate firmele Creativ Mureș SRL, Henri Wheel CAR Wash SRL, Motor Expert Tony SRL, Dent Elite Center SRL, KSN Range SRL, Fun Profi Brod SRL și Gabor- Piroska  Mureș SRL.

Antreprenorii au împărtășit poveștile lor despre cum s-au hotărât să intre în domeniul afacerilor, ce greutăți au întâmpinat și cum au depășit obstacolele, dar și cum le-a schimbat viața decizia de a se înscrie în program și a porni pe un drum antreprenorial, plin de provocări.

Ambele proiecte, de la Livezeni, județul Mureș, și Cristian, județul Brașov, cofinanțate din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman  2014 – 2020, privesc reducerea numărului de comunități marginalizate în care există populație aflată în risc de sărăcie și excluziune socială, prin implementarea de măsuri integrate.

(Comunicat de presă)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE