Home / Invatamant / Burse private pentru artiști liceeni

Burse private pentru artiști liceeni

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Mureș au transmis marți, 20 octombrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că asociația Școala de Valori implementează în perioada 15 octombrie – 31 decembrie, în parteneriat cu sponsorul Provident Financial Romania IFN SA, a șasea ediție a programului ,,StART” de burse private prin care să susțină tinerele talente ale României, programul adresându-se adolescenților cu cetățenie română, cu domiciul stabil în România, care au vârsta între 14 și 18 ani inclusiv și care își desfășoară activitatea artistică, precum desen, pictură, muzică, fotografie, vlogging sau scriere creativă în liceele și palatele/cluburile copiilor din România.

,,Asociația Școala de Valori acordă burse sub forma suportului financiar persoanelor aplicante la program, conform nevoilor specificate în dosarul de aplicare și în limita valorii stabilite de către juriul ce va analiza dosarele depuse de către participanți. Un solicitant poate să obțină finanțare în valoare de 5.000 – 7.000 de lei”, se menționează în comunicat.

Sprijinul financiar se oferă pentru achiziționarea de materiale, instrumente, echipament sau alte produse necesare pregătirii solicitantului în vederea obținerii de performanțe în domeniul artistic; acoperirea cheltuielilor necesare pentru participarea la concursuri internaționale și naționale, expoziții și concerte și pentru acoperirea taxelor de participare la cursuri de specializare/ perfecționare în una dintre cele trei arii de interes, desen, pictură, muzică.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Proiecte speciale coordonate de Inspectoratul Școlar Județean Mureș

Inspectoratul Școlar Județean Mureș coordonează în prezent două proiecte finanțate prin intermediul Programului Operațional Capital …