Deces suspect în Lunca Bradului. Locuitorii, speriați: ”Trebuie căutat criminalul!” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3745 Vizualizări

Deces suspect în Lunca Bradului. Locuitorii, speriați: ”Trebuie căutat criminalul!”

Poliția mureșeană investighează cazul unui bărbat găsit căzut la pământ pe o stradă din comuna Lunca Bradului. Deși a fost preluat de o ambulanță SMURD, bărbatul a decedat, iar Poliția a deschis un dosar penal în acest caz.

”În data de 25 octombrie, în jurul orei 19.40, am fost sesizați cu privire că pe raza localității Lunca Bradului, pe o stradă, s-ar afla un bărbat căzut la pământ. Respectivul bărbat a fost preluat de un echipaj SMURD și ulterior a decedat. Conform procedurilor, cadavrul a fost depus la Serviciul de Medicină Legală Târgu Mureș în vederea efectuării necropsiei și în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului. Avem înregistrat un dosar penal, iar cercetările sunt în momentul de față continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii respectivului incident, sub supravegherea Parchetului”, a declarat vineri, 30 octombrie, pentru cotidianul Zi de Zi, Emanuela Rugină, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Cazul ne-a fost semnalat joi, 29 octombrie, de un locuitor al comunei Lunca Bradului, potrivit căruia bărbatul decedat și-ar fi pierdut viața în urma unei agresiuni, iar criminalul se află în libertate.

”La Lunca Bradului a fost omorât un om în bătaie, de ce nu apare nicăieri? Se încearcă mușamalizarea?”, ne-a ”certat” respectivul cititor.

”Așa ceva nu trebuie trecut cu vederea, trebuie căutat criminalul!

Totul s-a întâmplat duminică, ne temem să mai ieșim afară din case ziua, ce să mai zic seara…”, ne-a mai scris același cititor.

Recomandăm pe această cale locuitorilor din Lunca Bradului care dețin informații despre acest caz să se adrese Poliției.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE