Sistare de gaze naturale în trei localități din Mureș Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 601 Vizualizări

Sistare de gaze naturale în trei localități din Mureș

Delgaz Grid, companie de distribuție de electricitate și gaze naturale din cadrul Grupului german E.O.N, este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale joi, 12 noiembrie, începând cu ora 9.00, în localitățile Iclănzel, Căpușu de Câmpie și Mădărășeni, în vederea cuplării noilor conducte și branșamente la sistemul de distribuție a gazelor naturale.

Conform informațiilor furnizate marți, 10 noiembrie, de către Departamentul de Comunicare al Delgaz Grid, compania ,,a finalizat un important proiect de investiții, în valoare de peste 1 milion de lei, care a constat în înlocuirea conductelor și brașamentelor de gaze naturale pe o lungime de 11 kilometri din localitatea Iclandu Mare, județ Mureș”.

,,Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 sau 0265.200.928. Compania regretă disconfortul creat și mulțumește pentru înțelegerea și sprijinul acordat pentru desfășurarea acestor lucrări”, au transmis reprezentanții Delgaz Grid.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE