Home / Administratie / Plăți online la Ibănești

Plăți online la Ibănești

Primăria comunei Ibănești a finalizat în cursul acestei săptămâni înregistrarea în Sistemul Național Electronic de Plată Online (S.N.E.P), potrivit www.ibanesti.ro. Astfel, cetățenii comunei Ibănești își pot achita obligațiile de plată online, cu cardul, prin intermediul platformei Ghiseul.ro.

Plata taxelor, a impozitelor și amenzilor către Primăria Ibănești se poate face și online, folosind cardul bancar, prin accesarea platformei Ghiseul.ro – indiferent de locul în care se află persoana care plătește și fără să mai fie nevoie de deplasarea acesteia la sediul primăriei. Confirmarea plății este imediată și va fi primită pe email. De asemenea, platforma afișează utilizatorului atât situația obligațiilor de plată, cât și istoricul plăților efectuate.

”Înrolarea Primăriei Ibănești în Ghiseul.ro înseamnă timp câștigat pentru locuitorii comunei, inclusiv pentru persoanele care nu au domiciliul în Ibănești, dar care au aici obligații de plată, eficiență crescută și reprezintă și o măsură de siguranță în contextul pandemiei, când se recomandă limitarea interacțiunilor și deplasărilor”, a precizat Dan Vasile Dumitru, primarul comunei Ibănești, citat de www.ibanesti.ro.

(A.Z.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Alegeți echipa care crede în performanță!

Alegeți echipa care crede în performanță, ridică experiența la nivel de excelență și pune sănătatea …