Home / Slider / Inscripție-surpriză pe gardul de la ”Cocoșul de Aur”

Inscripție-surpriză pe gardul de la ”Cocoșul de Aur”

O inscripție care conține un mesaj patriotic a fost amplasată pe gardul de la ”Cocoșul de Aur”, unul din imobilele simbol ale municipiului Târgu Mureș, aflat în prezent în reabilitare.

”Găsesc pe gardul clădirii “Cocoșul de aur”, în această dimineață, un banner despre a cărui apariție nu cunosc nimic. Un frumos citat dintr-o alocuțiune a marelui revoluționar pașoptist, Avram Iancu. In calitatea mea, de proprietar al imobilului, vreau să vă rog, pe viitor, să găsiți o formă de a mă informa asupra intențiilor ce le aveți, dacă ele vizează și locația. Vă asigur de toată deschiderea. La fel, vă asigur că fericirea națiunii române este și pentru mine este un vis și un scop. Nu știu cine, de ce și mai ales în ce dorește să mă înfățișeze, dar vă spun atât, în mintea și în sufletul meu, naționalismul înseamnă pace, ordine și bunăstare! Aici, acasă, cu toții”, a scris, marți, 2 decembrie, pe pagina sa de Facebook, Cosmin Pop, proprietarul imobilului.

(Redacția)

1 comentariu

  1. Frumos citat.Pacat ca In Tg>Mures nu prea exista cladiri emblematice, de mare valoare ale patrimoniului romanesc pe care s-ar putea inscrptiona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ședință Extraordinară a Consiliului Județean

Vineri, 15.01.2021 de la ora 13.00 va avea loc ședința extraordinară a Consiliului Județean Mureș. …