Inscripție-surpriză pe gardul de la ”Cocoșul de Aur” Slider
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 9585 Vizualizări

Inscripție-surpriză pe gardul de la ”Cocoșul de Aur”

O inscripție care conține un mesaj patriotic a fost amplasată pe gardul de la ”Cocoșul de Aur”, unul din imobilele simbol ale municipiului Târgu Mureș, aflat în prezent în reabilitare.

”Găsesc pe gardul clădirii “Cocoșul de aur”, în această dimineață, un banner despre a cărui apariție nu cunosc nimic. Un frumos citat dintr-o alocuțiune a marelui revoluționar pașoptist, Avram Iancu. In calitatea mea, de proprietar al imobilului, vreau să vă rog, pe viitor, să găsiți o formă de a mă informa asupra intențiilor ce le aveți, dacă ele vizează și locația. Vă asigur de toată deschiderea. La fel, vă asigur că fericirea națiunii române este și pentru mine este un vis și un scop. Nu știu cine, de ce și mai ales în ce dorește să mă înfățișeze, dar vă spun atât, în mintea și în sufletul meu, naționalismul înseamnă pace, ordine și bunăstare! Aici, acasă, cu toții”, a scris, marți, 2 decembrie, pe pagina sa de Facebook, Cosmin Pop, proprietarul imobilului.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Frumos citat.Pacat ca In Tg>Mures nu prea exista cladiri emblematice, de mare valoare ale patrimoniului romanesc pe care s-ar putea inscrptiona.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE