Home / Slider / Asalt asupra ghișeelor Primăriei Târgu Mureș

Asalt asupra ghișeelor Primăriei Târgu Mureș

Odată cu deschiderea ghișeelor Primăriei Municipiului Târgu Mureș, în data de 11 ianuarie, pentru plata impozitelor și taxelor locale, peste 1.200 de târgumureșeni s-au prezentat să își achite taxele și impozitele pentru întreg anul 2021.

Pentru a evita aglomerația, în contextul pandemiei Covid 19, edilii locali au pus la dispoziția contribuabililor cinci puncte de lucru pentru efectuarea plăților.

Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții Municipiului Târgu Mureș, cei care aleg să-și plătească integral taxele până la sfârșitul lunii martie, vor beneficia și de o reducere de 10 %.

,,Recomandăm ca persoanele fizice să achite impozitele și taxele online, prin metoda de plată electronică ,,ghișeul.ro”, prin accesarea de pe site-ul instituției noastre www.tirgumures.ro, a aplicației ghiseul.ro”, a precizat jrs. Szoverfi Laszlo, directorul executiv al Direcției de Impozite și Taxe din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Mureș.

Alexandra HAJA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Lucreția Cadar: „Educația și sănătatea sunt două dintre prioritățile comunei Deda în mandatul 2020-2024”

Învățământul și sănătatea reprezintă două din domeniile prioritare la nivelul comunei Deda. O certitudine în …