FOTO: Ciocnire între două camioane pe E60, în Mureș! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 22854 Vizualizări

FOTO: Ciocnire între două camioane pe E60, în Mureș!

Un acccident rutier între două autocamioane a avut loc vineri, 12 martie, pe E 60, în dreptul localității Venchi din județul Mureș, unde au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara.

Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ,,Horea” al județului Mureș, ,,este vorba despre o coliziune între un autotren și o autoutilitară.”

,,În urma impactului o victimă de cod roșu a rămas încarcerată în autoutilitară și două victime de cod galben, toate de sex masculin. Circulația este blocată pe ambele sensuri de mers. La fața locului se deplasează și elicopterul SMURD”, au transmis reprezentanții ISU ,,Horea” al județului Mureș.

,,Se transportă la UPU-SMURD Târgu Mureș victima de cod roșu, în vârstă de 42 de ani cu elicopterul SMURD și o victimă de cod galben, în vârstă de 45 de ani cu ambulanța SMURD, cealaltă victimă în vârstă de 35 de ani refuză transportul la spital. Drumul este în continuare blocat pe ambele sensuri”, au mai transmis reprezentanții ISU ,,Horea” al județului Mureș.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE