Home / Recomandări zi de zi / Campanie împotriva cerșetoriei la Târgu Mureș

Campanie împotriva cerșetoriei la Târgu Mureș

Reprezentanții Municipiului Târgu Mureș prin Direcția de Asistență Socială (DAS) Târgu Mureș împreună cu Poliția Locală, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Mureș, Inspectoratul de Poliție Județean Mureș (Compartimentul Analiză și Prevenirea Criminalității) și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Târgu Mureș inițiază în perioada 22 martie – 16 aprilie, campania de prevenire și combatere a cerșetoriei, sub sloganul ,,Spune NU cerșetoriei! Nu dați bani cerșetorilor!”.

În această perioadă, reprezentanții instituțiilor amintite anterior, se vor afla în zonele centrale ale municipiului Târgu Mureș și în intersecțiile frecventate de cerșetori pentru a sta de vorbă cu cetățenii și a împărți materiale informative.

,,Împreună putem să ii facem pe cei care practică azi cerșetoria să vadă dincolo de opțiunile pe care le oferă strada. Înainte de a da mărunțișul din buzunar cerșetorului, gândiți-vă de două ori unde vor ajunge acei bani. Ne dorim ca această campanie să se tranforme într-o mișcare socială și să realizăm că facem asta pentru noi, pentru a avea o comunitate mai sigură, mai curată și mai frumoasă. Pe această cale, lansăm invitația pentru oricine este interesat să se alăture acțiunii noastre”, au precizat reprezentanții DAS Târgu Mureș.

Cetățenii care observă persoane care cerșesc pe raza municipiului, sunt rugați să apeleze următoarele numere de telefon: 0265-250.760 (Poliția Locală), 0800-800.883 (DGASPC Mureș) și 0365-430.859 (DAS Târgu Mureș).

Alexandra HAJA

1 comentariu

  1. Si daca suni la politia locala si le spui ca in parcarea Kaufland, Auchan, Selgros etc sunt cersetori, raspunsul este ca e proprietate privata si nu au ce face…La Kaufland la gara, langa KFC, este flacaul ala de cerseste, mereu trage din punga si nimeni nu ii face nimic…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cât i-a costat pe părinți școala online

Costul mediu alocat serviciilor de tip Școală după școală s-a dublat, iar învățământul derulat online …