Te pregătești de vacanță? NU lăsa aceste lucruri nerezolvate înainte de plecare! Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 260 Vizualizări

Te pregătești de vacanță? NU lăsa aceste lucruri nerezolvate înainte de plecare!

Dacă ți-ai făcut planurile de vacanță și totul este pregătit pentru călătoria mult visată, înainte de plecare este important să te asiguri că lași toate lucrurile în ordine acasă. Gândește-te la fiecare aspect care trebuie pus la punct, astfel încât să stai liniștit în concediu.    

Iată CE trebuie neapărat să faci înainte de a pleca în vacanță:

  1. Protejează-ți locuința ta împotriva hoților!

Unul din cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faci înainte de plecare este să-ți iei toate măsurile de precauție, astfel încât locuința ta să nu fie o pradă ușoară pentru hoți. Depozitează-ți obiectele de valoare într-un loc sigur, nu închide jaluzelele și achiziționează un sistem de iluminat cu temporizare pentru a induce hoții în eroare. Ideea este să lași tot felul de semne, astfel încât infractorii să creadă că ești acasă.

Dacă vrei să fii cu adevărat în siguranță, instalează-ți un sistem de supraveghere de la A2t.ro cu camere video, alarmă și senzori de mișcare pentru a detecta chiar și cea mai mică tentativă de intrare prin efracție. Tehnologia a evoluat foarte mult în ultimii ani, iar în prezent există  sisteme extrem de performante care permit vizualizarea imaginilor în orice moment. Achiziționează-ți un echipament profesionist de pe acest site și îți vei putea monitoriza locuința de la distanță, de pe plajă sau din hotel. În acest fel, te asiguri că este totul în regulă și te poți relaxa în concediu.

  1. Ia-ți toate măsurile de precauție împotriva virusului COVID-19

Interesează-te din timp de situația coronavirusului din țara de destinație și vezi care sunt restricțiile de călătorie. Evită locurile aglomerate, respectă cu strictețe regulile anti-COVID și ia în considerare și varianta vaccinului, pentru o mai mare siguranță. Dacă îți iei toate aceste măsuri preventive, nu vei avea parte de surprize neplăcute și te vei putea bucura de vacanța mult așteptată.

Poți găsi aici toate informațiile cu privire la condițiile de călătorie în contextul COVID, atât în statele europene, cât și în alte regiuni ale globului.  

  1. Asigură-te că animalul tău de companie primește îngrijirea de care are nevoie atât timp cât ești plecat  

O pisică este, de obicei, mai independentă și poate fi lăsată mai multe zile singură, însă trebuie să te asiguri că are suficientă mâncare și apă. În schimb, câinele este un animal foarte sociabil și, atunci când pleci, acestuia îi va lipsi enorm dragostea și afecțiunea ta. Totuși, dacă trebuie să-ți lași prietenul blănos acasă, este important să te asiguri că acesta este în siguranță și primește toată atenția de care are nevoie.

Cel mai bine ar fi să-l lași cu un prieten de încredere, pe care cățelul tău îl cunoaște și îl acceptă. Dacă nu ai o astfel de persoană apropiată, o altă variantă este să-i aranjezi o ședere confortabilă la o pensiune canină. Vei fi mai liniștit știind că animalul tău de companie este bine îngrijit în lipsa ta. Specialiștii recomandă să nu-ți lași niciodată cățelul singur când pleci în vacanță, deoarece s-ar putea să găsești la întoarcere un adevărat haos.

Așadar, este important să-ți lași toate lucrurile în ordine înainte de a pleca în vacanță. Fă-ți o listă cu tot ce trebuie să faci ca să nu uiți nimic și ține cont și de aspectele prezentate în acest articol. Doar așa vei reuși să te relaxezi total și să te simți excelent în concediu. 

Sursă foto: Shutterstock.com.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE