Încasări record într-o singură zi la Serviciul de Impozite și Taxe pentru Persoane Juridice Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 508 Vizualizări

Încasări record într-o singură zi la Serviciul de Impozite și Taxe pentru Persoane Juridice

În prima zi în care sediul Serviciului de Impozite și Taxe pentru persoane juridice a fost mutat în noua clădire din Piața Victoriei, s-au încasat aproximativ 20.000 de lei. Anunțul a fost făcut de Alex Gyorgy, viceprimar al municipiului Târgu Mureș, printr-un comunicat postat pe pagina sa de Facebook, miercuri, 14 aprilie.

Pe aceeași cale, edilul afirmă că pentru această sumă au fost emise 500 de chitanțe, dintre care 400 erau destinate unei singure persoane.

„Încasări de 20.000 de lei în prima zi de la mutarea Serviciului impozite și taxe persoane juridice. În prima zi de la mutarea Serviciului impozite și taxe persoane juridice în Piața Victoriei nr. 33 (vis-a-vis de clădirea Primăriei Municipiului Târgu Mureș) s-au încasat circa 20.000 de lei, fiind emise 500 de chitanțe (din care 400 către o singură persoană, aferente taxelor de timbru). De asemenea, au fost depuse la ghișee 15 declarații fiscale privind bunurile impozabile aparținând persoanelor juridice”, a transmis Alex Gyorgy.

Trei ghișee

Conform aceleiași surse, în noul spațiu acordat instituției lucrează doi casieri și opt inspectori, existând în total trei ghișee. Mai mult, se menționează că pe raza Municipiului, există aproximativ 8.000 de contribuabili persoane juridice.

„Noul spațiu, funcțional din 13 aprilie 2021, este deservit de doi casieri și opt inspectori, existând trei ghișee (două pentru casieri și unul pentru inspector). La nivelul municipiului Târgu Mureș sunt înregistrați circa 8.000 de contribuabili persoane juridice. Mutarea Serviciului impozite și taxe persoane juridice, unde reprezentanții firmelor pot depune declarațiile fiscale privind bunurile impozabile aparținând persoanelor juridice, se vor elibera certificatele de atestare fiscală și se vor efectua încasări, a fost anunțată din timp, alături de numărul telefonic de contact pus la dispoziția contribuabililor persoane juridice – 0365-455450. Vă mulțumim”, a mai notat Alex Gyorgy.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE