Părintele Vlad Marian, înmormântat la Reghin Reghin
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 17934 Vizualizări

Părintele Vlad Marian, înmormântat la Reghin

Părintele Vlad Marian, fost slujitor la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” și „Sfântul Ierarh Andrei, Mitropolitul Transilvaniei” din Oradea, și ghid turistic în cadrul Agenţiei de pelerinaje „Basilica Travel” a Patriarhiei Române a trecut la cele veșnice la vârsta de 38 de ani. Născut la Reghin în anul 1982, părintele Marian Vlad va fi înmormântat în orașul natal, după cum anunță reprezentanții Parohiei Ortodoxe Apalina din Reghin.

„Părintele Vlad Marian s-a întors la casa părintească. Pentru cei care doresc să-și ia rămas bun și să fie alături de familie, părintele Vlad este așezat în Biserica Sf. Ierarh Nicolae din Reghin – Apalina. Dumnezeu să-i facă parte de odihnă veșnică în Împărăția Sa!”, au precizat reprezentanții Parohiei Ortodoxe Apalina.

Marți, 13 aprilie, la ora 18.00, a fost săvârșită slujba de Panihida (priveghere) de către IPS Andrei, Mitropolitul Clujului și un sobor de preoți. Miercuri 14 aprilie, de la ora 9.00, va avea loc Liturghia Darurilor mai înainte Sfințite, urmată de Slujba de înmormântare săvârșită de PS Benedict Bistriteanul înconjurat de un sobor de preoți.

(A.Z.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Dumnezeu sa-l odihnească in pace! L-am intalnit pe parinte intr-un pelerinaj in tara sfanta in anul 2013 si mi-a ramas in suflet cu vocea sa blanda, calda, calauzitoare. La fiecare obiectiv ne adunam in jurul dumnealui sa primim cuvant de invatatura, ca niste oite in jurul Pastorului.
    Condoleante familiei si prietenilor apropiati!
    Dumnezeu sa va intareasca si sa va aline durerea…

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE