Home / Recomandări zi de zi / Vot pentru asigurarea educației copiilor din Valea Rece

Vot pentru asigurarea educației copiilor din Valea Rece

Printr-un comunicat de presă remis joi, 22 aprilie, de către reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș, se aduce la cunoștință faptul că în ședința Consiliului Local din aceeași zi s-a luat decizia ca imobilul în care învață în jur de 155 de copii din Valea Rece din Târgu Mureș să fie achiziționat de către Primărie.

Astfel, reprezentanții Primăriei se vor putea implica mai activ în procesul educațional al copiilor din medii defavorizate.

„Consilierii locali au votat achiziționarea imobilului din strada Pășunii nr. 21/A, unde merg la școală circa 155 de copii, preșcolari și elevi  din medii defavorizate. Decizia adoptată va pune capăt unei perioade destul de lungi de incertitudine privind posibilitatea asigurării nevoilor educaționale ale copiilor din Valea Rece. Având în vedere că Municipiul Târgu Mureş nu are la dispoziţie un spaţiu adecvat pentru asigurarea desfăşurării procesului educaţional pentru cei peste 155 de copii din zonă, s-a supus aprobării Consiliului Local Municipal proiectul de hotărâre pentru aprobarea achiziționării imobilului din strada Pășunii nr. 21/A, compus din teren în suprafaţă de 720 de metri pătrați şi casă de locuit în suprafaţa de 110 de metri pătrați (demisol cu două garaje şi două pivnițe, parter cu două camere, bucătărie, antreu, hol, casa scării, mansardă cu două camere, baie și hol). Valoarea imobilului este de 85.000 de euro”, se explică în comunicat.

Alex PĂTRAȘCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Campanie de vaccinare pentru Vâltoare

Echipa organizatorică a Vâltorii Mureșene a decis să ofere tuturor posibilitatea de a participa la …