Home / Slider / Primăria Târgu Mureș, aproape de preluarea Sălii Polivalente

Primăria Târgu Mureș, aproape de preluarea Sălii Polivalente

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș au aprobat joi, 27 mai, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, o hotărâre care vizează solicitarea preluării în domeniul public al municipiului a Sălii Polivalente situată pe strada Parcul Sportiv Municipal nr. 4, imobil aflat în prezent în administrarea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mureș.

Intenția autorităților locale din ”Orașul Trandafirilor” este predarea respectivului imobil în administrarea Clubului Sportiv Municipal și menținerea destinația actuală a acestuia, în vederea asigurării activităților sportive care se vor desfășura pe raza municipiului Târgu Mureș. 

”Scopul transmiterii imobilului îl reprezintă dezvoltarea activităţilor de tineret şi sport în municipiul Târgu Mureş, în condiţiile legii. Imobilul va fi predat în administrarea Clubului Sportiv Municipal, fiind menţinută destinaţia actuală a imobilului, în vederea asigurării activităţilor sportive desfăşurate pe raza unității administrativ-teritoriale Târgu Mureş şi ţinând cont că toate bazele sportive aparţinând municipiului Târgu Mureş au fost date în administrare Clubului Sportiv Municipal”, a precizat Soós Zóltan, primarul municipiului Târgu Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Vine valul 4? Dublare a numărului de cazuri COVID-19 în Mureș, în 24 de ore!

Față de ziua precedentă, la nivelul județului Mureș au fost înregistrate 49 de cazuri noi …