Home / Luduș / Proiect de 11,1 milioane de lei pentru un spital mureșean

Proiect de 11,1 milioane de lei pentru un spital mureșean

Consiliul Local Luduș a fost convocat într-o ședință extraordinară pentru dezbaterea unui proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici, precum și a cheltuielilor aferente proiectului „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 în cadrul Spitalului Orășenesc „Dr. Valer Russu” Luduș”.

Conform Referatului de specialitate al administratorului public al orașului, Marius Dudilă, și Referatului de aprobare al primarului orașului, Cristian Moldovan, consilierii locali au aprobat în unanimitate proiectul „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 în cadrul Spitalului Orășenesc „Dr. Valer Russu” Luduș”, depus pentru finanțare în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 9 Protejarea sănătății populației în contextul pandemiei cauzate de COVID-19.

În aceeași ședință, consilierii locali au aprobat în unanimitate valoarea totală a proiectului „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 în cadrul Spitalului Orășenesc „Dr. Valer Russu” Luduș” în cuantum de 11.163.451 de lei, inclusiv TVA.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu Mureș: Anunț important pentru solicitanții de locuințe ANL!

Biroul de presă al Primăriei municipiul Târgu Mureş aduce la cunoştinţa solicitanţilor de locuinţe pentru …