Home / Reviste / Ibanesti / Voluntarii din Ibănești, la un nou moment de implicare

Voluntarii din Ibănești, la un nou moment de implicare

Implicarea tinerilor din Ibănești în acțiuni de voluntariant este una binecunoscută, măsurile de stopare a răspândirii pandemiei Covid-19 și  identificarea depozitelor necontrolate de deșeuri din comună fiind doar două din acțiunile de suflet ale tinerilor din Ibănești. Cea mai recentă ispravă a lor s-a consumat la finele săptămânii trecute la care au participat 23 de tineri voluntari din cadrul  Asociației Ibănești – Orizonturi Noi.

„Timp de mai multe ore, organizați pe grupe de lucru, tinerii au trecut în revistă bornele Via Transilvanica, au cosit de jur împrejurul lor, au curățat traseul, au împrospătat vopseaua de pe semne, în timp ce alte grupe au lucrat de-a lungul drumului județean, unde au făcut curățenie și au cosit iarba pe lângă râul Gurghiu”, afirmă  Dan Vasile Dumitru, primarul comunei Ibănești.

La final, participanții au fost răsplătiți cu diplome iar lideriii grupurilor au primit corturi și saltele din izopren oferite de Primăria Ibănești.

„Am discutat și despre alte acțiuni viitoare pe care le pot derula împreună cu Primăria Ibănești și vom stabili o agendă de lucru punctuală pentru perioada următoare.  Am toată încrederea în tinerii entuziaști, responsabili și implicați din Ibănești, în vocea și viziunea lor, în dorința lor de a face lucruri frumoase pentru comuna în care trăiesc”, a precizat priumarul comunei Ibănești.

Foto: Primăria Ibănești

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Prezențe reghinene la ediția aniversară TIFF

Ediția din acest an a celui mai important eveniment dedicat filmului din România, Festivalul Internațional …