VIDEO: Gabriel Toncean: „Targetul meu – să avem majoritate în Consiliu și să avem un primar liberal” Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 494 Vizualizări

VIDEO: Gabriel Toncean: „Targetul meu – să avem majoritate în Consiliu și să avem un primar liberal”

Alegerile din cadrul PNL Reghin au fost câștigate de Gabriel Toncean care a întrunit un total de 51 de voturi, în timp ce contracandidatul acestuia, Farcaș Mihai-Dan a strâns 33 de voturi, iar un vot a fost anulat.

„Se pare că întotdeauna competițiile interne sunt mult mai acerbe și mult mai interesante decât competițiile cu partidele adverse. Poate la următoarea campanie de alegeri o să fim mai statornici și o să dorim ca din 9 consilieri să facem 10, ăsta este targetul meu, să avem majoritate în Consiliu și să avem un primar liberal”, a declarat Gabriel Toncean, imediat după anunțarea rezultatului votului.

„A fost o competiție, nicidecum o luptă. Nu a fost o competiție pentru o funcție, a fost o competiție pentru a adresa anumite nevoi pe care le are organizația Reghin. Îndemnul meu este este să continuăm împreună, iar din exterior să se vadă că suntem mai puternici. Sunt liberal, mă bucur că fac parte din PNL, ceea ce îmi dă această opțiune să candidez. Mă bucur de oamenii care s-au mobilizat și datorită acestei candidaturi am apucat să mă cunosc cu majoritatea. Învăț și eu mai departe, învăț cum să fac lucrurile mai bine. Obiectivele rămân tot aceleași ca și până acum. Că este sau nu funcția de președinte, îmi doresc aceleași lucruri ca și cele prezentate în discursul candidaturii”, a precizat Farcaș Mihai-Dan.

De asemenea, au fost aleși cei opt vicepreședinți ai organizației PNL Reghin: Stelian Doru Cătană, Raul Sabău, Oana Nicușan, Paula Chelariu, Marius Sabău, Anca Verenca, Dragoș Rus și Claudiu Bândilă, respectiv cei opt membri ai Biroului Politic Local al PNL Reghin: Nicolae Murar, Ionuț Marcel Bârsan, Florin Pădurean, Marinela Botezan, Ciprian Farcaș, Alin Tomacu, Cristian Andrei Buțiu, Candid Covaci și Dorin Cremene. În funcția de secretar trezorier a fost ales Iacob Gliga.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE