Home / Administratie / Sighișoara: Pas înainte pentru modernizarea iluminatului public

Sighișoara: Pas înainte pentru modernizarea iluminatului public

Primarul municipiului Sighișoara, Iulian Sârbu, a anunțat marți, 14 septembrie, pe pagina sa de Facebook, semnarea contractului pentru proiectul tehnic al investiției ce presupune modernizarea și extinderea sistemului de iluminat din Sighișoara.

”După o perioadă mai lungă de contestații între firme, SC Urbioled SRL sunt cei care se vor ocupa de „Elaborare Proiect tehnic, Documentație tehnică de Autorizare a executării lucrărilor de construcții, Documentație tehnică de Organizare a Execuției lucrărilor și Asistență Tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de Investiții „Modernizare și Extinderea sistemului de iluminat în Municipiul Sighișoara”. Valoarea totală a acestui contract este de 82.705 de lei cu TVA. Termen de finalizare pentru proiectul tehnic: trei luni. Vă reamintesc, până la finele anului 2023, toate becurile stradale vor fi înlocuite cu lămpi tip led care vor fi administrate prin telegestiune. În plus, se va extinde sistemul de iluminat cu aproximativ 5 kilometri de rețea de iluminat nouă, se vor monta zece ansambluri fotovoltaice și se va separa iluminatul public de rețelele furnizorului de energie”, a precizat Iulian Sîrbu.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Iluminat festiv la Reghin

Parcul Central din municipiul Reghin va găzdui, în perioada 10-31 decembrie, o nouă ediție a …