Home / Invatamant / Table interactive într-un liceu mureșean

Table interactive într-un liceu mureșean

Conducerea Liceului Silvic Gurghiu a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, demararea proiectului “Achiziție de tablete școlare și alte echipamente necesare desfășurării activității didactice on-line în comuna Gurghiu, județul Mureș”.

Proiectul are o valoare de 1.413.118,59 de lei, din care asistenţă financiară nerambursabilă de 1.408.118,59 de lei și este co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională în baza contractului de finanţare încheiat cu Autoritatea pentru Digitalizarea României, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Competitivitate.

”Proiectul vizează crearea premiselor tehnice de funcționare a procesului de învățământ în situația în care o parte din elevi sau toți trebuie să urmărească desfășurarea orelor de acasă”, se menționează în comunicat.

Lista achizițiilor cuprinde 607 de tablete pentru uz școlar și 63 de laptopuri pentru cadre didactice. Totodată, 34 de clase vor fi dotate cu echipamente: 34 de camere web, 34 de table interactive și 34 routere pentru săli.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Lotul de autostradă Târgu Mureș – Ungheni pregătit de inaugurare!

Internautul mureșean Kodok Márton, cunoscut pentru pasiunea sa pentru domeniul infrastructurii, a publicat duminică, 5 …