Table interactive într-un liceu mureșean Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 235 Vizualizări

Table interactive într-un liceu mureșean

Conducerea Liceului Silvic Gurghiu a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, demararea proiectului “Achiziție de tablete școlare și alte echipamente necesare desfășurării activității didactice on-line în comuna Gurghiu, județul Mureș”.

Proiectul are o valoare de 1.413.118,59 de lei, din care asistenţă financiară nerambursabilă de 1.408.118,59 de lei și este co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională în baza contractului de finanţare încheiat cu Autoritatea pentru Digitalizarea României, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Competitivitate.

”Proiectul vizează crearea premiselor tehnice de funcționare a procesului de învățământ în situația în care o parte din elevi sau toți trebuie să urmărească desfășurarea orelor de acasă”, se menționează în comunicat.

Lista achizițiilor cuprinde 607 de tablete pentru uz școlar și 63 de laptopuri pentru cadre didactice. Totodată, 34 de clase vor fi dotate cu echipamente: 34 de camere web, 34 de table interactive și 34 routere pentru săli.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE