Militarii din Forțele pentru Operații Speciale vizitați de prefect Stiri
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 158 Vizualizări

Militarii din Forțele pentru Operații Speciale vizitați de prefect

Potrivit unui anunț publicat pe pagina de Facebook a prefectului județului Mureș, Mara Togănel, județul Mureș găzduiește zilele acestea exercițiul Forțelor pentru Operații Speciale JUNCTION STRIKE 2021 (JUST 21).

,,Am avut ocazia să vedem o parte din antrenamentul a peste 800 de militari români, pe baza unui scenariu fictiv, asociat războiului hibrid. Scopul principal al JUST 21 este certificarea a două ținte de capabilități NATO – un Grup Maritim de Forțe pentru Operații Speciale și Comandamentul de Componentă de Operații Speciale – dar permite, totodată, testarea nivelului de pregătire atins de către Forțele pentru Operații Speciale din țara noastră”, a precizat Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

,,În cadrul JUNCTION STRIKE 2021 mai sunt utilizate 100 de mijloace tehnice terestre, aeriene și navale, iar alături de militarii români se antrenează alți 150 de militari străini din țări aliate sau partenere. Îi felicit pe militarii Forțelor pentru Operații Speciale pentru profesionalism și prezentarea impecabilă în cadrul JUNCTION STRIKE 2021”, a mai precizat Mara Togănel.

Alexandra HAJA

Foto: Facebook – Mara Togănel

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE