Cea mai decorată casă, premiată de municipalitatea reghineană Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 572 Vizualizări

Cea mai decorată casă, premiată de municipalitatea reghineană

Municipalitatea reghineană lansează o nouă provocare pentru reghineni cu ocazia sărbătorilor de iarnă. După invitația făcută celor mici de a contribui la decorarea brazilor din Parcul Central, de această data sunt provocați cei mai mari să-și decoreze locuința, cei mai creativi urmând să fie răsplătiți.

„Căutăm cea mai frumoasă casă împodobită de Crăciun, din Reghin. Dacă v-ați decorat casa și ați reușit să creați o atmosferă de Crăciun, fie că este vorba de un balcon, o curte sau întreaga casă, trimiteți-ne fotografia dumneavoastră”, a precizat Márk Endre, primarul municipiului Reghin.

Fotografiile care vor prezenta casa sau proprietatea   îmbrăcată în haină de sărbătoare se pot trimite până în data de 20 decembrie 2021, ora 12:00 p.m, la adresa de e-mail office@primariareghin.ro. Reghinenii sunt  rugați  să comunice  numele și adresa pentru fotografiile pe care le trimit.

„Vom posta fotografiile primite pa pagina de socializare a primarului Márk Endre, cu titlu anonim, începând cu data de 20 decembrie, ora 18. Proprietarul imobilului cu cele mai multe like-uri primite până la data de 23 decembrie, ora 12, va fi desemnat câștigător și va fi premiat”, au precizat reprezentanții Primăriei Reghin.

(A. Z.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE