La mulți ani firmelor Gliga, la 30 de ani! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 796 Vizualizări

La mulți ani firmelor Gliga, la 30 de ani!

Deputatul social-democrat Dumitrița Gliga, fiica renumitului lutier reghinean Vasile Gliga, a publicat duminică, 12 decembrie, pe pagina sa de Facebook, un text intitulat ”La mulți ani firmelor Gliga, la 30 de ani!”.

”12 decembrie 1991 – 12 decembrie 2021. În urmă cu 30 de ani, Elena și Vasile Gliga intrau în lumea business-ului, pășind pe un tărâm absolut necunoscut. Existau doar ideile, încrederea în forțele proprii și o dorință puternică de a da sens și valoare vieții lor. Astăzi, firmele Gliga sunt cel mai mare producător de instrumente muzicale cu coarde și arcuș din Europa. Produsele Gliga și Reghinul au ajuns cunoscute pe toate meridianele globului. Dar înainte de toate, firmele Gliga spun o poveste de succes despre oameni. Oameni pricepuți, oameni harnici, oameni devotați, care astăzi formează o mare familie, sub a cărei cupolă ne descoperim fiecare propriile calități și ne conturăm un destin”, a transmis Dumitrița Gliga.

”Povestea merge mai departe… cu noi provocări, noi ambiţii de îndeplinit, cu noi proiecte, cu noi vise. Nimic nu e cu neputinţă, cu o singură condiţie: să ai mijloacele şi susţinerea din partea celor din jurul tău, a familiei, a celor cu care lucrezi zi de zi”, a conchis deputatul social-democrat din Reghin.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE