Contracte de închiriere prelungite la Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 245 Vizualizări

Contracte de închiriere prelungite la Luduș

În patrimoniul domeniului public și privat al orașului Luduș sunt înregistrate șase spații cu alte destinație decât cea locativă, spații care sunt ocupate prin încheierea unor contracte de închiriere în conformitate cu articolul 108, litera „C” din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019, privind Codul administrativ: „Consiliile locale și consiliile județene hotărăsc, în condițiile prevăzute în partea a V-a a prezentului cod, ca bunurile ce aparțin domeniului public sau privat, local sau județean, după caz, să fie (….) închiriate; date în folosință gratuită instituțiilor de utilitate publică; valorificate prin alte modalități prevăzute de lege”.

La Luduș, Consiliul Local a hotărât ca spațiile aparținând domeniului public și privat al orașului să fie închiriate. Având în vedere că la data de 31 decembrie 2021 expiră contractele de închiriere, prin hotărâre a Consiliului Local acestea au fost prelungite pe o durată de 5 ani, cu începere de la 1 ianuarie 2022 pentru chiriașii: Casa de Ajutor Reciproc al Pensionarilor, 36 de metri pătrați, Casa de Ajutor Reciproc Agromec (12 metri pătrați), ambele situate în Luduș, Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 26; Partidul Național Liberal, organizația Luduș (51 de metri pătrați) și Partidul Social Democrat, organizația Luduș (76 de metri pătrați), ambele situate pe strada Republicii nr. 30; Uniunea Democrată Maghiară din România, organizația Luduș (93 de metri pătrați) din strada Republicii nr. 31 și Partidul Mișcarea Populară – Filiala Mureș (26,7 de metri pătrați), sediu situat în strada Republicii nr. 22.

Prelungirea contractelor de închiriere a spațiilor deținute de Primăria orașului Luduș sunt în conformitate cu legislația în vigoare și se aplică de la data de 1 ianuarie 2022.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE