VIDEO, FOTO: ”Din inimă pentru un zâmbet”, proiect la Grădinița ”Căsuța din povești” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 657 Vizualizări

VIDEO, FOTO: ”Din inimă pentru un zâmbet”, proiect la Grădinița ”Căsuța din povești”

Sub acest slogan s-a desfășurat proiectul caritabil inițiat și organizat de Grădinița cu Program Prelungit „Căsuța din povești” – structură a Școlii Gimnaziale „Europa” din Târgu Mureș în colaborare cu DGASPC Mureș.

Ideea proiectului a apărut mai întâi ca un atelier ce urma a fi prezentat colegelor, cadre didactice din zona 7 Noiembrie și împrejurimi joi, 16 decembrie 2021. Acesta a luat amploare în momentul derulării, atunci când mânuțele iscusite ale preșcolarilor au făurit cele mai minunate decorațiuni.

Educatoarele au organizat luni, 13, respectiv marți, 14 decembrie 2021, un Târg de Crăciun, de unde s-au putut achiziționa lucrările micuților.

Mărinimia părinților, generozitatea copiilor și dorința tuturor de a ajuta și alți copii în preajma sărbătorilor și-a spus cuvântul, adunându-se astfel în cutia de la târg o sumă frumoasă de bani.

S-a reușit achiziționarea mai multor electrocasnice necesare centrelor care au copii cu probleme neuropsihiatrice din Târgu Mureș, prin intermediul DGASPC Mureș.

Întreg colectivul Grădiniței cu Program Prelungit „Căsuța din povești” mulțumește părinților și preșcolarilor pentru reușita acestui proiect caritabil, care se dorește a deveni o tradiție în grădinița noastră.

Prof. înv. preșc. Roxana MĂRGINEANU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE