OKF Medical Center: Sănătate-Putere-Frumusețe Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2003 Vizualizări

OKF Medical Center: Sănătate-Putere-Frumusețe

Fondată în 2021, OKF MEDICAL CENTER oferă cele mai avansate tehnici și tehnologii pentru a vă îmbunătăți sănătatea și pentru recuperarea dumneavoastră fizică, medicală și sportivă. Tehnologia inovatoare de care dispunem vă ajută în restabilirea stării de bine a organismului. Beneficiați chiar și mai mult! Un tratament medical complex de remodelare corporală integrată, într-un concept original, creat pentru dumneavoastră și menit să vă asigure un corp sănătos și frumos: Conceptul “OrthoKinetoFit”.

SĂNĂTATE – PUTERE – FRUMUSEȚE

Echipa OKF Medical Center

ECHIPA:

DR. BOGDAN VOICU – MEDIC PRIMAR ORTOPED TRAUMATOLOG, DOCTOR ÎN ȘTIINTE MEDICALE. Peste 28 ani de experiență medicală. Peste 7.000 de intervenții chirurgicale de ortopedie și traumatologie efectuate.
DIANA ȘANDRU – FIZIOKINETOTERAPEUT, cu o experiență de 7 ani în recuperare medicală și sportivă. Peste 3.000 de pacienți recuperați cu succes.
DAIANA OROIAN – FIZIOKINETOTERAPEUT, cu o experiență de 5 ani în recuperare medicală și sportivă. Peste 2.000 de pacienți recuperați cu succes.
ROXANA MUNTEANU – FIZIOKINETOTERAPEUT – absolventă a UMFST Târgu Mureș în anul 2020, ca șefă de promoție. Masterandă a UMFST Târgu Mureș în Terapie fizică și reabilitare funcțională și Cercetare științifică avansată medico-farmaceutică.
ALINA VARGA – FIZIOKINETOTERAPEUT, cu experiență de 5 ani în domeniu. Masterat în Terapie fizică și reabilitare funcțională.
ALEXANDRA TANȚOȘ – FIZIOKINETOTERAPEUT – absolventă ca șefă de promoție în anul 2021 UMFST Târgu Mureș, masterandă în Terapie fizică și reabilitare funcțională.

Servicii oferite:

• ORTOPEDIE – TRAUMATOLOGIE
• FIZIOTERAPIE
• KINETOTERAPIE
• TESTARE MUSCULO-SCHELETALĂ
• TEHNICI DE SLĂBIRE

ORTOPEDIE- TRAUMATOLOGIE


Dr. Bogdan VoicuMedic Primar Ortoped Traumatolog, Doctor în Știinte Medicale

Consultații ortopedie-traumatologie

Tratamente specifice de specialitate ortopedie-traumatologie

Tratamente ortobiologice moderne de medicină regenerativă

FIZIOTERAPIE

Fizioterapie

Cele mai avansate și inovatoare tehnici de tratament fizioterapeutic.

WINBACK TECAR – Metodă terapeutică noninvazivă, dezvoltată în ultimii ani, bazată pe Energie endogenă, care accelerează “regenerarea naturala” a țesuturilor • TECAR TERAPIE GLOBUS DiaCaRe 5000 – tehnologie de vârf în tratamentul afecțiunilor acute și cronice ale sistemului osteoarticular și muscular • ELECTROTERAPIE cu linia CHATTANOOGA – primul aparat de ELECTROTERAPIE de tip wireless • ELECTROSTIMULARE cu linia COMPEX – WIRELESS TERAPIE SHOCKWAVE CHATTANOOGA – cea mai modernă terapie cu unde de șoc, folosită în afecțiuni musculoscheletale și de managementul durerii și inflamației.

KINETOTERAPIE

Kinetoterapie
Banda ALTER G

OKF MEDICAL CENTER foloseste cea mai avansată tehnologie din lume pentru recuperarea medicală și sportivă. Specialiștii noștri kinetoterapeuți au o bogată experiență în tratamente ortopedice, tulburări post chirurgicale, leziuni traumatice sportive, tulburări neurologice și multe alte afecțiuni.

Sistemul robotic KINEO este cea mai nouă stație robotică din lume, care printr-un soft unic permite tratarea și recuperarea medicală și antrenarea corpului dumneavoastră. BANDA DE ALERGARE “ALTER G” ANTIGRAVITAȚIONALĂ – este o bandă de alergare cu tehnologie brevetată de NASA – ALTERG G, care poate reduce greutatea corporală cu până la 100%, astfel încât sportivii sau pacienții să poată începe mult mai devreme recuperarea, cu un risc scăzut de accidentare.  

Testarea musculo-scheletală

TESTAREA MUSCULO-SCHELETALĂ

Echipa noastră de specialiști va realiza un test complex și complet al sănătății dumneavoastră, care va reprezenta punctul de referință și instrumentul pentru progresul procesului dvs. de recuperare.

TESTAREA KINEO

TESTE de rezistență maximală isometrică, izotonică și izokinetică.

TESTE de forță maximală concentrică și excentrică.

Teste pentru optimizarea echilibrului muscular.

TEHNICI DE SLĂBIRE

OKF MEDICAL CENTER vine cu un nou concept: Conceptul ORTHO – KINETO – FIT

Pentru realizarea acestui concept OKF integrează într-un nou concept: analiza corpului dumneavoastră, consult de nutriție și dietetică, noninvazive de slăbire, slăbire corporală localizată, kinetoterapie individualizată pentru reducerea țesutului adipos.

COOLTECH – Aparat profesional de criolipoliză care realizează tratamentul de slăbire localizată și remodelare corporală, în condiții optime de siguranță.

Criolipoliză

Criolipoliza este un tratament medical folosit pentru a distruge celulele grase. Principiul se bazează pe o răcire controlată până la -8 grade, care afectează doar celulele grase, fără a leza pielea sau alte organe.

Avantajele criolipolizei sunt:

  • Fără durere și timp de recuperare
  • Tratament nonivaziv
Criosauna

Distrugerea definitivă a adipocitelor

CRIOSAUNA

Aerocrioterapia este o metodă ce constă în răcirea simultană a întregii suprafețe a corpului, în mediu gazos, la o temperatură foarte scăzută (-130 grade). Este cunoscut faptul că reacția fiziologică de apărare a organismului la răcirea generală dozată, este benefică pacienților cu afecțiuni ale aparatului musculoscheletal.

SĂNĂTATE – PUTERE – FRUMUSEȚE

CONTACT:
OKF MEDICAL CENTER
Strada Cuza Vodă, nr. 24, Târgu Mureș
Telefon: 0752-942.796
e-mail: ortokinetofit@yahoo.com
Pagina web: www.ortokinetofit.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE