INVESTIȚIE. Materom SRL se extinde în Cristești Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3616 Vizualizări

INVESTIȚIE. Materom SRL se extinde în Cristești

Conducerea societății Materom SRL anunță publicul interesat asupra declanșării etapei de încadrare conform Hotărârii Guvernului nr. 1076/2004 privind procedura evaluării de mediu pentru planuri și programe, în vederea obținerii avizului de mediu pentru obiectivul de investiție ”Întocmire PUZ stabilire zonă funcțională de servicii pentru construire clădire administrativă, pavilioane multifuncționale, amenajări auto, împrejmuire teren și branșare la utilități”, pe un amplasament aflat pe strada Geiger din localitatea Cristești.

”Prima versiune a planului poate fi consultată la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, Târgu Mureș, strada Podeni, nr. 10 din data 18 februarie 2022 între orele 9.00 – 14.00. Publicul interesat poate transmite, în scris, comentarii și sugestii, până în data de 9 martie 2022, la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș din Târgu Mureș, strada Podeni, nr. 10, e-mail office@apmms.anpm.ro, în zilele de luni – vineri, între orele 9.00 – 14.00”, se menționează în comunicat.

Afaceri de 1,5 miliarde de lei în cinci ani

Potrivit listafirme.ro, SC Materom SRL Cristești s-a înființat în data de 9 martie 1998, are ca obiect de activitate ”Comerț cu ridicata de piese și accesorii pentru autovehicule” și este deținută de cinci asociați: Ioan Matei Baciu (38%), Rodica Baciu (38%), Natalia Andra Zsoldos (10%), Mirel Narcis Baciu (10%) și Eusebiu Ioan Baciu (5%).

La finalul anului 2020, firma avea 547 de angajați, iar bilanțul cumulat al ultimilor cinci ani (2016-2020) este următorul: cifră de afaceri de 1,5 miliarde de lei și profit net de 17,9 milioane de lei.

Afacere românească de familie

În ceea ce privește istoricul firmei, de pe site-ul acesteia, www.materom.ro, internauții sunt informați că SC Materom a fost înființată în anul 1998, având ca obiect de activitate comerțul de piese auto din dezmembrări, iar în prezent firma ”este unul dintre principalii importatori și distribuitori de piese auto din România.”

”Compania Materom este o afacere românească de familie, dinamică, peste 20 ani de experienţă. Îşi desfăşoară activitatea în domeniul importului şi distribuţiei de piese auto cu pasiune, profesionalism. Comunică în mod activ cu clienţii şi furnizorii, pentru a realiza conexiuni profitabile între cei mai renumiţi producători din industia automotive şi consumatorii finali. Valorile noastre servesc ca o busolă pentru acţiunile noastre şi ne descriu modul în care ne comportăm și acționăm în afaceri”, se precizează pe pagina web a companiei.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE