”Adoptă o mamă!” și tu! Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 217 Vizualizări

”Adoptă o mamă!” și tu!

Asociația Divers din Târgu Mureș participă activ la campania „Adoptă o mamă!” organizată și inițiată de Mirela Retegan, fondatoarea brandului Zurli.

Scopul campaniei „Adoptă o mamă!” este de a le aduce o bucurie mamelor aflate în dificultate, de a le arăta că nu sunt singure. În Târgu Mureș, beneficiarele campaniei vor fi mamele care sunt victime ale violenței în familie, mamele care îngrijesc copii cu dizabilități, mamele care  cresc mulți copii și cele care sunt singure sau pe moment nu au niciun venit.

Mureșenii care au mai mult decât le trebuie sunt invitați să pregătească un cadou pentru o mamă care nu a primit niciodată nimic, deodorant, săpun, gel duș, șampon, creme, ciocolată, cărți, vauchere cadou coafură, manichiură, masaj, dentist, bilete teatru, bilete concert, bilete cinema, sau orice ar oferi bucurie unei femei. Pachetele se pot aduce sau trimite prin curier la următoarele locații:

– Magazinul Babo – SOS Scutece, Bul. 1 Decembrie Nr. 103, interval orar 10.00 – 18.00

– Asociația Divers, Str. Avram Iancu Nr. 29, interval orar 10.00-12.00 și 17.00-19.00.

Campania își propune să adune cât mai multe pachete, în toată țara, pentru a face cât mai multe cadouri de 8 Martie mamelor aflate în situații speciale. Peste 10.000 de mame triste din România vor zâmbi din nou. 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE