Parteneriat între Consiliul Județean Mureș și Federația Română de Automobilism Sportiv Consiliul Judetean Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 339 Vizualizări

Parteneriat între Consiliul Județean Mureș și Federația Română de Automobilism Sportiv

Consilierii județeni au aprobat joi, 24 februarie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, un parteneriat între Consiliul Județean Mureș și Federatia Română de Automobilism Sportiv.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, în anul competițional 2022 Federația Română de Automobilism Sportiv preconizează să desfășoare pe Circuitul ”Transilvania Motor Ring” 12 etape, respectiv 18 evenimente din cadrul mai multor campionate naționale, sens în care a solicitat încheierea unui protocol de colaborare în vederea reabilitării automobilismului de competiție în județul Mureș.

”Se consideră oportună promovarea Complexului ”Transilvania Motor Ring” pe site-ul oficial al Federației Române de Automobilism Sportiv, prin publicarea unui banner care face trimitere pe site-ul Complexului Transilvania Motor Ring. Taxa de publicitate a bannerului potrivit Normelor Financiare aplicate de Federația Română de Automobilism Sportiv este de 5.000 de lei/lună. Astfel, pentru perioada preconizată de publicitate de 10 luni, și anume 1 martie 2022 – 31 decembrie 2022, taxa de publicitate este în sumă totală de 50.000 de lei. Astfel, prin proiectul de act administrativ se propune încheierea unei convenții de colaborare între Federația Română de Automobilism Sportiv și Consiliul Județean Mureș, prin care să fie stabilite drepturile și obligațiile părților, respectiv faptul că din suma datorată de Federația Română de Automobilism Sportiv pentru închirierea circuitului să se deducă suma datorată de Consiliul Județean Mureș pentru omologarea și avizarea circuitului, precum și a taxei pentru promovarea circuitului”, a precizat Péter Ferenc.

Totodată, președintele Consiliului Județean Mureș a subliniat că ”diferența de plată rămasă în sarcina Federației Române de Automobilism Sportiv pentru închirierea circuitului este în sumă de 88.500,06 de lei, care va fi repartizată pe cele 18 evenimente ce vor fi organizate, și urmează să fie achitată de Federație în 18 tranșe egale în cuantum de 4916,67 de lei, cu trei zile lucrătoare înainte de fiecare eveniment.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE