Home / Recomandări zi de zi / FOTO: Sărmașu susține viața!

FOTO: Sărmașu susține viața!

Distribuie

Biserica Ortodoxă Sărmașu în colaborare cu Compartimentul pentru Primiri Urgențe Sărmașu prin dr. Chertes Dănuț, dr. Nicoară Cristian și as. Tagorean Alice, cu Parohia Reformată preot Kovacs Levente, cu Liceul ”Samuil Micu” și cu Primăria orașului Sărmașu, a organizat vineri, 25 martie, ”Marșul pentru viață”.

”Marșul pentru viață 2022 „Egalitate, echitate și sprijin – din prima secundă și întreaga viață.” Este cea de-a 12-a ediție în România a acestui eveniment și reprezintă punctul culminant al Lunii pentru viață. Luna pentru viață se organizează în perioada 1-31 martie, având aceeași temă ca a marșului. Acest eveniment, care se desfășoară atât la nivel național cât și internațional urmărește conștientizarea deplinei umanități a copiilor nenăscuți și a nevoii de a sprijini femeile în criză de sarcină, pentru ca acestea să-și poată naște copiii. O componentă importantă a mesajului ”Marșului pentru viață” constă în faptul că este un eveniment apolitic și neconfesional, nu militează pentru interzicerea avortului și nu susține nici o formă de ostracizare a femeilor”, a precizat ec. Valer Botezan, primarul orașului Sărmașu.

Totodată, edilul șef al orașului Sărmașu a transmis mulțumiri profesorilor Liceului ”Samuil Micu” Cosmin Sărmășan, Alexandra Plosca și Oana Manuela Stan, precum și tuturor elevilor și participanților.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Bancul zilei

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.