Mesajul lui ” Haurențiu ”, ambasadorul unui proiect mureșean Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 795 Vizualizări

Mesajul lui ” Haurențiu ”, ambasadorul unui proiect mureșean

Mesajul actorului Bogdan Bob Rădulescu, Haurențiu, Ambasadorul proiectului Și tu poți salva o viață.

„Salut, sunt Bogdan Bob Rădulescu și sunt ambasadorul acestui proiect pe care îl susțin cu toată încrederea, responsabilitatea și speranța. De ce? Pentru că am fost de câteva ori în viață martor la situații de viață și de moarte în care pregătirea CPR a făcut diferența între o tragedie și o nouă viață.  Consider că nu doar personalul medical trebuie să știe sa acorde primul ajutor, ci fiecare om din lumea asta. Și până când vom fi cu toții instruiți, ne ajută enorm să avem speranță și ajutor din partea beneficiarilor acestui proiect care pot să fie la momentul potrivit la locul potrivit să salveze pe oricare dintre noi”.

Scopul proiectului reprezintă pregătirea unui segment de populație activă în comunitate pentru acordarea primului ajutor. Suma necesară este în valoare de 15.000 de lei. Aceasta va fi folosită pentru achiziționarea unor kituri de prim ajutor pentru fiecare candidat, cumpărarea manechinelor de resuscitare copii, cumpărare manechine- dezobstrucția căilor aeriene superioare Manevra Heimlich adulți și copii, achiziționarea de  măști, mănuși, dezinfectanți. De asemenea suma ar putea asigura  plata chiriei pentru sala de curs. Proiectul Și tu poți salva o viață, demarat de Asociația Samaritenilor din România, este unul din cei trei proiecte selectate de Fundația Comunitară Mureș.

Cercul de Donatori Târgu Mureș este o inițiativă care funcționează de mai bine de 6 ani. Este creat de Fundația Comunitară Mureș, după modelul campaniilor de strângere de fonduri americane și britanice. 3 organizații sunt selectate Asociaţia Clubul Sportiv „Înainte”, Asociația Direcția ERA: ERAcademy și Asociația Samaritenilor din România.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE